Thursday, August 20, 2009

Apa yang Yahudi Zionist nak?

Apa yang Yahudi Zionist nak ialah perpecahan umat Islam. Perpecahan ini sedang berlaku maha hebat di Malaysia. Berpuak-puak apabila isu mengenai kesucian Islam dibangkitkan. “Juak-juak UMNO jahil, tak laksanakan hukum Hudud”, “Puak-puak PAS jual agama, gilakan kuasa”, “Itulah UMNO/BN, 50 tahun merdeka tolak hukum Allah”, “Orang PAS jumud ikut fatwa Nik Aziz nyanyuk”, dan pelbagai lagi kenyataan yang dihamburkan untuk memenangkan pihak masing-masing. Jarum “aku lebih alim daripada orang lain” yang dimainkan agen Yahudi Zionist dan juga "kambing hitam” Yahudi Zionist berjaya memecah-belahkan Melayu dan masyarakat Islam di Malaysia. Itulah yang Yahudi Zionist nak…perpecahan umat Islam.

Masih tidurkah lagi anda semua wahai umat Islam?

7 comments:

YANG GAMBI said...

Salam,

Itulah yang yahudi zionis hajatkan, memerangan Islam dengan sehalusnya, bagaimana zionis ini membantu puak-puak kurdis di Turki dan Iraq untuk menghuruharakan kaum-kaum Islam lain.

Di Malaysia zionis ini membantu Anwar dan mendapat sokongan padu kepimpinan PAS, umat Islam Malaysia perlu sedar akan putarbelit pngkhianat ini.

Jumayatara said...

Mentaliti Pak Agenda yang dijajah oleh Yahudi.....semua angkara Yahudi...bini lari rumah pun ...Yahudi punya angkara. Perangai sendiri tu jaga...baru yahudi tidak boleh pengaruhi.

Pak Agenda said...

Yang Gambi,

Ya, kebenaran sentiasa perlu dicari dan diteliti. segala putar belit perlu dirungkai agar tidak terperangkap dengan agenda Yahudi.

TokMudim,

baca dan fahamkan. Anda bukan Tuhan utk mengetahui mentaliti saya dan apa yang sedang saya fikirkan. Malah komen anda sama seperti skrip pemimpin politik pembangkang, hanya mendangkalkan pemikiran ummah.

----

Persoalan, mengapa apabila seseorang Muslim mengajak kepada kebaikan tanpa mengira apa parti pun, yang dapat hanyalah tentangan?

Namun, pilihan terletak pada tangan masing-masing.

Wassalam.

tokmod said...

salam ramadan untok muslim & muslimat...salam tidak kpd islam.
apakah melayu islam sudah tamadun?
tentu jawapannya sudah..kahkahkah
apakak otak melayu islam sudah tamadun??????
jawapannya belooom...kehkehkeh
apakah melayu muslim/muslimat sudah tamadun???
jawapannya sudah...
apakah otak melayu muslim/muslimat sudah tamadun?
jawapannya sudah..
fikir-fikirkanlah perbezaan antara....
melayu islam....dan
melayu muslin/muslimat

Z-MAY said...

mereka nak runtuhkan islam melalui orang2 yg kononnya alim dan bijak agama.

mereka nak runtuhkan malaysia melalui penderhaka2 bangsa yg berselindung di sebalik agama dan agenda pribadi.

berwaspadalah kita semua..!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI