Friday, May 22, 2009

Ahmad Awang masih tak faham 28+3 ke?

Ahwad Awang mengatakan "BN hanya mempunyai 28 kerusi DUN dan pakatan pembangkang juga 28 manakala tiga lagi adalah Bebas, patut diadakan pilihan raya."

Inilah dia seorang Ustaz yang mengatakan lebih baik gabung dengan kafir daripada gabung dengan UMNO zalim. Demi kuasa sanggup jual agama dan bangsa. Sayang benor dia kat Lim Kit Siang tu agaknya.

Ahmad Awang sebagai seorang yang bergelar Ustaz jangan memilih untuk mengelirukan rakyat. Menipu namanya tu. Dia masih inginkan pilihan raya diadakan bermakna:

1. Pembangkang tidak mahu menerima hakikat keputusan Mahkamah Rayuan bahawa Zambry adalah MB Perak yang sah.

2. Pembangkang mahu mengelirukan rakyat bahawa BN tiada majoriti dengan mengatakan BN ada 28 kerusi sama seperti mereka. Walhal telah jelas bahawa 3 ADUN BEBAS TERSEBUT MENYOKONG BARISAN NASIONAL. MAKA BN ADA MAJORITI IAITU 31 kerusi (28 BN + 3 Bebas).

Kenyataan Ahmad Awang jelas menunjukkan sikap double standard mereka terhadap keputusan mahkamah, sikap yang suka mengelirukan rakyat dan juga penguasaan matematik yang lemah. Hehehe.

2 comments:

Muhammad said...

Pengajian Kitab bersama Sheikh Muhamad Fuad Kamaluddin(Ahli Majlis Fatwa N.Sembilan),

Hari ini di Surau Kemensah Heights
Muslimin & Muslimat semua dijemput hadir,

Tarikh : 26 MEI 2009 (SELASA – HARI INI)
Masa : Lepas Solat Maghrib & Bacaan Ratib Al-Haddad
Tempat : Surau Kemensah Height, belakang Zoo Negara.

Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Maznor di talian 019 662 3826.

http://pondokhabib.wordpress.com

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛